سابسیژن
روش سابسیژن
سابسیژن : یکی از عواملی که می تواند زیبایی انسان ها را تحت تاثیر قرار داده و منجر به کاهش اعتماد بنفسشان شود، باقی ماندن جای جوش بر روی صورت است. از جمله مواردی که موجب ایجاد آکنه یا جوش در پوست می شود عبارتنداز: ( جوانسازی پوست )
- قرار گیری در سن بلوغ
- عوامل ژنتیکی و وراثتی
- تغذیه نادرست و غیره.
به طور معمول جوش های ایجاد شده بعد از مدتی از بین می روند اما در برخی از افراد جای این جوش ها باقی مانده و موجب ناراحتی آن ها می شود؛ در بسیاری از موارد دلیل باقی ماندن جای جوش ها دستکاری کردن آن ها می باشد هرچند که در برخی افراد دیگر این موضوع دلیل خاصی نداشته و به طور خود به خودی اتفاق می افتد.
سابسیژن یکی از انواع متعدد روش های جوانسازی پوست است که در برطرف کردن جای جوش و انواع اسکار بسیار موثر می باشد.
سابسیژن چیست؟
در کلینیک زیبایی آذین روش های مختلفی مانند پی آر پی، میکرونیدلینگ، لایه برداری شیمیایی یا لایه برداری با لیزر برای از بین بردن جای جوش و درمان آن وجود دارد. سابسیژن نیز از جمله روش های سریع، ایمن و ساده است که در این کلینیک زیبایی برای درمان جاش جوش به کار گرفته می شود و با نتایج بسیار درخشانی نیز همراه می باشد.
در این روش از تکنیک های مخصوصی برای از بین بردن پیوندهایی که زخم ها را داخل خود نگه داشته اند استفاده می شود.
رشته های فیبروتیک رشته هایی هستند که بافت های زیرین را به زخم متصل می نمایند، پزشک برای در هم شکستن این رشته ها از سوزن های بسیار ظریف و نازک بهره می گیرد. با این کار تارهای فیبروتیک آزاد شده، کلاژن های جدید تشکیل می شوند و در نهایت جای زخم بهبود می یابد.
کاندیدای مناسب روش سابسيژن چه کسانی هستند؟
برای اینکه بدانید این روش برای رفع مشکل شما موثر است یا خیر باید به یک کلینیک زیبایی خوب مراجعه کرده و توسط پزشکان متخصص کلینیک تحت بررسی و ارزیابی قرار بگیرید. به طور کلی می توان افرادی با مشکلات ذیل را به عنوان بهترین کاندیدا برای این روش جوانسازی پوست معرفی کرد:
- جای زخم های فرو رفته وسیع و عمیق
- سلولیت
- خط خنده عمیق
- لکه های پوستی ناشی از آفتاب
- چین و چروک های عمیق
- گرافت های پوستی فرورفته
- همچنین افرادی که به اختلالات لخته شدن خون یا خونریزی دچار هستند، سابقه زخم های کلوئید یا هیپرتروفی دارند، دارای عفونت های باکتریایی فعال یا ویروسی هستند بهتر است از انجام این روش جوانسازی بپرهیزند.
مراقبت های بعد از سابسیژن
با اینکه این روش جوانسازی بسیار ایمن بوده و در صورت انجام در یک کلینیک خوب و توسط پزشکان حاذق عوارض خاصی جز مقداری تورم و التهاب موقتی که بروز آن ها کاملاً شایع است را در پی نخواهد داشت ولی افراد بعد از آن ملزم به رعایت یکسری نکات و دستوالعمل هایی هستند که علاوه بر هرچه بهتر سپری شدن روند بهبودی فرد منجر به حاصل شدن بهترین نتایج برای او نیز می شوند.
تورم ناشی از سابسیژن نشانگر این موضوع است که:
- فرآیند ترمیم در پوست بیمار آغاز شده است.
- نفوذ پذیری عروق بیشتر شده است.
- گلبول های سفید و پلاکت ها به فضای میان بافتی وارد شده و در این فضا مایع جمع شده است.
نکات مراقبتی بعد از سابسیژن چیست؟
از جمله موثرترین و مهم ترین نکات مراقبتی که افراد باید بعد از انجام این روش جوانسازی پوست رعایت نمایند عبارتنداز:
- به منظور کاهش جریان خون ودر نتیجه کم شدن، 48 ساعت ابتدایی را به استراحت کردن اختصاص داده و در این مدت زمان جداً از انجام فعالیت های خیلی سنگین بپرهیزید.
- از 2 بالشت یا بیشتر هنگام خواب استفاده کرده و با این کار سر را از سطح بدن تان بالاتر قرار دهید؛ این کار تاثیر بسیار زیادی در ایجاد تسریع در روند کاهش ورم بروز یافته دارد.
- به منظور کاهش ورم، درد و ناراحتی که بروز آن ها کاملاً بعد از سابسیژن طبیعی است به مدت 2 روز ابتدایی بر روی ناحیه هایی که دچار تورم شده اند کمپرس سرد قرار دهید؛ از قرار دادن کمپرس به طور مستقیم بر روی پوست اجتناب نموده، بین پوست و کمپرس حوله ای نرم و تمیز بگذارید و کمپرس را بیشتر از 30 ثانیه در یک محل نگه نداشته و مدام آن را جابجا کنید زیرا تماس طولانی کمپرس سرد با پوست منجر به کاهش روند خونرسانی به پوست شده و به پوست آسیب می زند.
- از مصرف داروهایی همچون آسپرین و پروفن و به طور کلی داروهای استروئیدی که موجب کاهش غلظت خون می شوند به مدت چند روز بعد از درمان با سابسیژن خودداری کنید.
- از قرارگیری در معرض نور مستقیم خورشید به مدت 4 هفته اجتناب نمایید؛ با این کار موجب جلوگیری از ایجاد خطر هایپرپیگمانتاسیون در خود خواهید شد.
- بهتر است از کرم اکسید دو زنک و کرم های ضد آفتابی که بدون رنگ و با spf 50 هستند استفاده نمایید.
لازم به ذکر است که پزشکان متخصص کلینیک آذین تمامی نکات مراقبتی قبل و بعد از این روش جوانسازی پوست را به طور کامل خدمت تان شرح خواهند داد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.